EBG home

Employer Branding: voor recruitment en bedrijfsinformatiedagen

Employer Branding Games zijn in te zetten ter kennismaking met uw organisatie, ter introductie van nieuwe medewerkers, voor recruitment, maar ook om te laten zien wat uw bedrijf allemaal doet. Medewerkers en (potentiële) klanten leren uw merk, uw activiteiten en uw visie op een ontspannen maar leerzame manier kennen.

Onze Employer Branding Games zijn altijd op maat. Het draait hierbij namelijk om uw organisatie. Wij maken wel gebruik van beproefde spelmodellen, die we naar wens aanpassen. Hieronder ziet u onze twee spelmodellen. Laat ons uw wensen weten, dan gaan we graag voor u aan de slag om een passend voorstel te maken. Van 5 tot 5000 personen en in meerdere talen mogelijk.

Waarom Business Games?

Vanuit deze gedachte organiseren wij interactieve Live Business Games voor communicatie- en leertrajecten, employer branding, proces- en verandermanagement en teambuilding.
Wij geloven dat mensen de drijvende kracht zijn van succesvolle organisaties. Wij geloven echter niet in trainingen waarbij eenrichtingsverkeer de basis vormt. Door middel van interactie, samenwerking en het direct ervaren van do’s en don’ts in een energieke live simulatie prikkelen wij mensen om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Dat geeft ons (en de deelnemers) energie!
Ruim 18 jaar ervaring
Professionele begeleiding
Unieke concepten
Op maat voor uw bedrijf
300+ bedrijven als referentie

Onboarding Game

Nieuwe medewerkers maken op een leuke en interactieve manier kennis met uw organisatie en uw medewerkers. In dit spelmodel verdiepen de nieuwe medewerkers zich in de informatie over uw organisatie, waarna ze precies weten wat u doet en waar u voor staat. Competitief, leerzaam en levendig.

Onboarding Game »

Recruitment Game

Laat kandidaten kennismaken met uw organisatie en markt en leer zelf de kwaliteiten van de kandidaten kennen. Onze Recruitment Game is leerzaam, interactief en leuk! Kandidaten strijden letterlijk met elkaar om de winst tijdens het runnen van hun eigen onderneming.

Recruitment Game »

Aliens & Astronauten

Diversiteit & Inclusie game

In deze grensoverschrijdende business game, die zich afspeelt in een alternatieve werkelijkheid, gaan de deelnemers als teams van buitenaardse wezens of astronauten aan de slag. In deze veilige, onbevooroordeelde, meeslepende simulatie kunnen de deelnemers samen de discussie aangaan over diversiteit en inclusie. Zullen de astronauten respect en tolerantie tonen aan diegene die anders zijn dan henzelf?

Aliens & Astronauten »

Contact

Vraag direct meer informatie aan voor een Employer Branding Game voor uw bedrijf.

Contact