Assessment Game

Tijdens een Assessment Game vergeten de deelnemers haast dat het een assessment is. Ze willen de game winnen en alles inzetten om hun doel te bereiken. Hun beste en slechtste eigenschappen komen bovendrijven bij hun streven naar de ‘winst’.

De Assessment Game is zeer praktisch en geeft een goede weergave van het functioneren van kandidaten in een werkomgeving. U weet direct of de deelnemers geschikte kandidaten voor uw organisatie zijn en wat hun sterke en zwakke kanten zijn.

Bereiken ze hun doel?

Onze Assessment Game wordt op maat gemaakt aan de hand van uw organisatie en bootst de werkelijkheid dus goed na. De deelnemers gaan in teams aan de slag om uw organisatie op te bouwen, met gelukkige klanten als doel.

Ieder team vertegenwoordigt een afdeling of business unit. Eerst bepalen ze hun koers. Ze bespreken een visie en strategie. Het is verstandig om direct de samenwerking te zoeken met andere afdelingen. Het is echter ook verleidelijk om te vervallen in silo-denken, waarbij enkel aan de eigen targets gedacht wordt.

Na het bedenken van een strategie is het tijd om deze uit te voeren. Het draait nu om het behalen van resultaten. Taken verdelen, communiceren, leidinggeven, overzicht behouden en de strategie bijstellen zijn slechts enkele acties die de deelnemers in dit proces ondernemen. Hoe zorgen zij dat ze hun doel bereiken?

Meer informatie

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of bekijk onze maatwerk voorbeelden hieronder. U kunt deze game ook combineren met o.a. persoonlijkheidstesten, competentie- en gedragsprofielen en een reflectiemoment. Dit om een zo juist en compleet mogelijk beeld van de kandidaat te vormen!

Employer_Branding_Game_Assessment

← Recruitment game                                                            Onboarding game →

Maatwerk Employer Branding Games

Voor elk trainingsdoel hebben wij een aantal beproefde en interactieve spelmodellen ontwikkeld. Ook ontwikkelen wij regelmatig maatwerk Employer Branding Games. Dit kan op twee manieren. Enerzijds door het invoegen van uw content in onze bestaande modellen. Anderzijds blijven wij ook steeds in beweging door unieke maatwerk concepten te ontwikkelen die perfect aansluiten bij uw processen. Volledig afgestemd op uw wensen en uw leerdoelen! Zie hieronder enkele voorbeelden van maatwerk concepten die wij voor onze klanten hebben ontwikkeld.