Een groot aantal van onze bestaande games zijn perfect hybride te spelen. Door 90% online te spelen en 10% live ontstaat er de ideale mix aan interactie. Online teams zijn in de lead en sturen een aangewezen persoon op locatie aan. Deze essentiële persoon legt de laatste hand aan de challenges/opdrachten. Hierdoor worden resultaten d.m.v. sterke communicatie en samenwerking gelijk zichtbaar voor alle deelnemers.

 

Door de grote diversiteit aan games is het mogelijk om voor meerdere doeleinden (teambuilding, onboarding, project management etc.) een hybride game in te zetten. Ben je op zoek naar dé manier om je team in deze covid-19 tijden te activeren, klik dan op de onderstaande concepten óf neem contact met ons op via 076-515 53 49. We kijken graag samen met je naar de mogelijkheden. Toch liever een volledige online game? Zie dan onze virtual games .

Hybride gaming is flexibel én enorm interactief. Het is te spelen op elke live locatie met een selectie van de medewerkers, uiteraard volgens de actuele richtlijnen. De mensen op locatie kunnen rekenen op de steun van hún online team. Hoe groot dat team is, of hoeveel teams er ook nodig zijn, is voor Businessgames ongelimiteerd. Of je nu samen met je afdeling van 10 personen eindelijk weer aan de slag wil gaan, of samen met je hele bedrijf van +/- 1000 personen, wij zetten het voor je op.
Bekijk Online GamesBekijk Online Games

Toch liever een volledige online game? Klik hier voor de mogelijkheden.