Over ons

In 2002 startte Gijs van der Linden in Utrecht zijn eigen onderneming L.I.B. Businessgames B.V. De ‘L’ in L.I.B. staat voor ‘Live’. Dit is de basis van elke game. Bij de live offline games is er altijd grote ‘Interactie’ tussen de deelnemers. Hiermee is direct de ‘I’ verklaard. De ‘B’ staat voor Business, aangezien wij altijd een koppeling maken naar de praktijk van onze klanten. Live, Interactie en Business zijn de kern van iedere Business Game, waarbij de deelnemers het geleerde op een leuke en interactieve manier zelf ervaren. Kortom: “experience is your best teacher”.

In de ruim 17 jaar dat wij bestaan, hebben wij ons ontwikkeld tot één van de voornaamste aanbieders van live Business Games. Met al onze kennis en ervaring kunnen wij snel schakelen en op de vragen van onze klanten inspelen. Dit maakt dat wij meer dan de helft van onze opdrachten verkrijgen via mond-tot-mondreclame. Een groot compliment uiteraard!

Neem contact op

Het team

Gijs van der Linden
Gijs van der LindenDirector at L.I.B. Businessgames B.V.
Mijn enthousiasme, creativiteit en ondernemerschap hebben volgens vrienden en kennissen L.I.B. Businessgames gemaakt tot wat het nu is.

Begin 2001 ben ik gestart met de ontwikkeling van mijn eigen managementgame model. Begin 2002 heb ik mij als L.I.B. Businessgames ingeschreven bij de KvK. Anno 2020 is mijn bedrijf toonaangevend in de ontwikkeling en uitvoering van live Business Games en daar ben ik trots op!

Nog steeds kan ik al mijn passie kwijt in de omgang met mijn collega’s en klanten, het ontwikkelen van maatwerk games, het ontdekken van nieuwe (internationale) markten en het faciliteren van onze Business Games. En… er is nog zoveel te doen en te ontdekken!

Jetske den Boer
Jetske den BoerSenior Projectmanager at L.I.B. Businessgames B.V.
Als Senior Projectmanager werk ik met veel bevlogenheid en passie aan de ontwikkeling van maatwerk games. Hierbij staan uw wensen, doelstellingen en bedrijfsprocessen altijd centraal. Ik gebruik mijn creativiteit en ervaring met live gaming om uw input om te zetten in een onvergetelijke, energieke businessgame. Dit kan bijvoorbeeld een game zijn voor onboarding doeleinden (introductie voor nieuwe medewerkers), het werven van de beste kandidaten of als kick-off van een nieuw bedrijfsproces.

Mijn persoonlijke doel is altijd om de deelnemers van uw bedrijf een inspirerende ervaring mee te geven, waarin zij zowel iets geleerd hebben als plezier hebben beleefd. Ik ben er namelijk van overtuigd dat plezier en interactie onmisbare factoren zijn in het leerproces.

Samara Kalakoğlu-Couwenberg
Samara Kalakoğlu-CouwenbergSenior Projectmanager / Designer at L.I.B Businessgames B.V.
Naast mijn taken als Senior Project Manager, schakel ik ook graag met onze buitenlandse partners. Wist jij al dat Businessgames te vinden is in Singapore, Ierland, Turkije, Litouwen, België en Dubai? Stuk voor stuk unieke bestemmingen waar klanten ons weten te vinden.
Buiten het plezier dat ik haal uit het schakelen met deze verschillende culturen, verdiep ik mij ook met veel genoegen in een maatwerk project. Het onderdompelen in de werkwijzes en structuren van onze diverse klanten is zeker geen straf. Of het nu gaat om onboarding of recruitment games, wij gaan de uitdaging graag aan! Je komt mijn creatieve uitspattingen ruimschoots tegen bij Businessgames.
Loes De Coo
Loes De CooOfficemanager at L.I.B Businessgames B.V.
Als Officemanager bij dit jonge, dynamische en snelgroeiende bedrijf werken is voor mij echt een feestje. Bij Businessgames kan ik mijn creativiteit kwijt en daarnaast zijn er volop mogelijkheden om mijzelf te ontwikkelen. Mijn voornaamste taken zijn het in orde houden van het kantoor en zorgen dat de productie feilloos verloopt. Daarnaast geef ik ondersteuning aan de projectmanagers waar nodig.
Echter, ik ben niet alleen werkzaam achter de schermen maar kunt u mij ook tegenkomen als assistent tijdens een van onze uitvoeringen.

Ik ga elke dag met veel plezier naar mijn werk en hoop nog veel te kunnen leren ván en mét ons enthousiaste team.

Danielle van der Linden
Danielle van der LindenManager at L.I.B. Businessgames B.V.
Vanaf het begin ben ik betrokken bij L.I.B. Businessgames, nu alweer 18 jaar geleden. Veel doorzettingsvermogen, veel ervaring en deskundigheid hebben L.I.B. Businessgames gebracht waar het nu staat. Waardevol om mee te maken. Wat een mooi bedrijf!

Vanaf het begin heb ik mijn studie psychologie altijd kunnen gebruiken in allerlei vormen tijdens de ontwikkeling van het bedrijf. Nu ben ik alweer enkele jaren met veel plezier verantwoordelijk voor de financiën. Het is een fijn bedrijf om voor te werken; er heerst een prettige en open werksfeer met zeer korte lijnen. Naar ieders mening wordt geluisterd. Een mooi team waarbinnen iedereen meedenkt en voortdurend meegroeit. Ik hoop nog lang voor L.I.B. Businessgames te mogen werken.

Robbie Bos
Robbie BosTrainer at L.I.B Businessgames B.V.
Sinds september 2017 ben ik aan de slag gegaan bij Businessgames. De beste keuze die ik heb kunnen maken! Wat is het toch leuk om mensen te mogen inspireren en te bewegen; van studenten tot management teams.
De dynamiek van onze games is uniek en aanstekelijk. Ik vind het geweldig om daar deel van te mogen uit te maken.

Naast mijn werk ben ik een echte familieman en golf ik graag.

Mirte Bominaar
Mirte BominaarTrainer / Projectmanager at L.I.B. Businessgames B.V.
Je vindt mij vooral bij de Business Game uitvoeringen. Als trainer geef ik de deelnemers alle informatie én motiveer ik ze om het beste uit hun zelf te halen! Het verrast me iedere keer weer hoe enthousiast iedereen deelneemt; van productiemedewerker van een lokaal bedrijf tot CEO van een internationale organisatie, iedereen doet leuk mee. Door middel van de game krijgt men inzicht in hun eigen gedrag binnen een team, hoe ze presteren onder druk en of ze snel kunnen schakelen wanneer de markt verandert. Kortom, met Business Games heeft u altijd een leerzaam, interactief en indrukwekkend programma voor uw organisatie.
Ragne van Engelen
Ragne van EngelenProjectmanager at L.I.B. Businessgames B.V.
Als aanspreekpunt voor de Belgisch/Franse markt, houd ik me bezig met wat ik het liefst doe: me verdiepen in de Franse taal en communicatie (zie ook taalstudie.nl) Onze business games zijn hiervoor de uitgelezen mogelijkheid. De Nederlands- en Franstalige deelnemers kunnen al hun creativiteit en inventiviteit kwijt tijdens onze Games en het is fantastisch dat ik onze opdrachtgevers kan helpen hun doelen te realiseren. Vooral voor Belgische teams en afdelingen waar beide talen een rol spelen, is onze tweetalige begeleiding dan ook de beste basis voor een geweldige dag vol teambuilding. Zo zijn de Business Games voor iedereen steeds weer een onvergetelijke ervaring en daarmee ook voor mij.
Sjoerd Dijkshoorn
Sjoerd DijkshoornTrainer / Projectmanager at L.I.B. Businessgames B.V.
Experience is your best teacher, en daar geloof ik echt in! Als u met Businessgames belt, ben ik doorgaans uw eerste contactpersoon. Samen nemen we door wat de wensen van uw dag zijn en hoe wij dit voor u kunnen realiseren. Ook sta ik graag voor de groep tijdens een uitvoering. Ik krijg veel energie van groepen die opgaan in de game en alles uit de kast halen om te winnen. Het is mooi om te zien dat de deelnemers na afloop van de game (tijdens de evaluatie), herkennen wat hun valkuilen zijn én hoe ze dit kunnen verbeteren. Het natuurlijke gedrag komt in een game immers vaak naar boven.
Zelf heb ik bij mijn vorige werkgever ook een game van Businessgames gespeeld. Ik werd daar zo enthousiast van dat ik direct besloot ooit bij Businessgames te solliciteren. In 2019 maakte ik deze stap en ik werk hier nu met heel veel plezier. Onze kracht ligt in de persoonlijke aanpak en de mentaliteit dat ‘alles mogelijk is’. Ik ben ontzettend trots dat ik daar aan kan bijdragen en kijk ernaar uit om mijn enthousiasme te delen met u.
Maud Beekmans
Maud BeekmansProjectmanager at L.I.B Businessgames B.V.
Door mijn achtergrond in filosofie en als trainingsacteur haal ik veel plezier uit het beïnvloeden, observeren, analyseren en evalueren van gedrag en (groeps)communicatie. Deze passie kan ik bij Business Games helemaal kwijt! Met ons team ontwikkelen we namelijk niet alleen games waarbij hard skills centraal staan. Ook competenties als teamwork, strategisch denken en communicatieve vaardigheden komen altijd aan bod. Daarnaast geniet ik ervan om bij Business Games ‘denken’ en ‘doen’ af te kunnen wisselen. Zo bespreken we de ene dag op welke leerdoelen u wilt focussen in de game en hoe we dit het beste kunnen realiseren, om een andere dag geestdriftig voor u en uw collega’s te staan om een game te begeleiden.