Square Allen n Overy

 

Klant: Allen & Overy (Nederland)

Doelgroep: gekwalificeerde studenten

Doel: recruitment

Omschrijving: Employer Branding Game ‘The Insiders’ was de nieuwe business course-hit van advocatenkantoor Allen & Overy.

Businessgames en Allen & Overy ontwikkelden samen een business course van één week. Vol met uitdagingen, plezier, competitie én een uiterst reële, indrukwekkende case. Wie van de deelnemers was uit het juiste hout gesneden en kon namens Allen & Overy zijn mannetje staan tijdens een grote overname? Maar liefst 24 studenten van top universiteiten gingen de uitdaging aan en kwalificeerde zich als insider. In deze real life business course ervaarden zij het leven van een topadvocaat. De zaken, cliënten en de cultuur. Het echte werk!

De case: een week lang begeleidden advocatenteams verschillende bedrijven die uit waren op de overname van een groot mediabedrijf. Middels nieuwe en oude media kregen de ‘advocaten’ steeds nieuwe informatie die ze moesten verwerken in het overnametraject. Ondertussen komt de client met vragen waar het antwoord nog niet op bestaat. Wie van de insiders heeft het in zich om te ontdekken, onderzoeken en het avontuur aan te gaan?

The Insiders: “experience the life of a top-lawyer”!

Categorie: Employer Branding Games

Interesse in een maatwerk oplossing voor uw bedrijf? Vul dan het onderstaande contactformulier in voor meer informatie.

Uw naam*

Uw e-mail*

Telefoonnummer

Uw bericht