Ons Projecten Portfolio

Sinds de oprichting van ons bedrijf in 2002 hebben wij voor een grote variatie aan klanten mogen werken. Uit deze inspirerende samenwerkingen zijn vele mooie projecten ontstaan. Bekijk hier enkele maatwerk casussen die wij voor onze klanten hebben ontwikkeld.

Neem vrijblijvend contact op

Bent u ook geïnteresseerd in een maatwerk game? Al ruim 15 jaar ontwikkelen wij spelmodellen voor verschillende organisaties en met verschillende doelen. U kunt daarbij denken aan procesoptimalisatie of het leren dragen van veranderingen. ‘Experience is your best teacher’ is ons motto. Door het zelf te ervaren wordt deelnemers een spiegel voorgehouden. Onze games zijn dan ook niet alleen leuk, interactief en creatief maar vooral heel leerzaam en waardevol.

Samen met u gaan wij graag op zoek naar een passende game, uiteraard geheel afgestemd op uw doelen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een maatwerk offerte. Wilt u vrijblijvend met ons van gedachten wisselen, vul dan het onderstaande formulier in of bel +31 (0)76 515 53 49.

Uw naam*

Uw e-mail*

Telefoonnummer

Uw bericht