Ons Projecten Portfolio

Sinds de oprichting van ons bedrijf in 2002 hebben wij voor een grote variatie aan klanten mogen werken. Uit deze inspirerende samenwerkingen zijn vele mooie projecten ontstaan. Bekijk hier enkele maatwerk casussen die wij voor onze klanten hebben ontwikkeld.

Neem vrijblijvend contact op

Bent u ook geïnteresseerd in een maatwerk game? Al ruim 18 jaar ontwikkelen wij spelmodellen voor verschillende organisaties en met verschillende doelen. U kunt daarbij denken aan procesoptimalisatie of verandermanagement. Experience is your best teacher is ons motto. Door zelf te ervaren, wordt de deelnemers een spiegel voorgehouden. Daarnaast zijn onze games niet alleen leuk, interactief en creatief, maar tegelijkertijd ook leerzaam en waardevol.

Samen met u gaan wij graag op zoek naar een passende game, uiteraard geheel afgestemd op uw doelen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een maatwerk offerte. Wilt u vrijblijvend met ons van gedachten wisselen, vul dan het onderstaande formulier in of bel +31 (0)76 515 53 49.

Uw naam*

Uw e-mail*

Telefoonnummer

Uw bericht