SG home

Serious Gaming: games voor het trainen van kennis en vaardigheden

Serious Gaming zet u in wanneer u specifieke kennis en vaardigheden van uw medewerkers wil trainen. Ervaren door te doen, dat is hierbij het uitgangspunt. In ons 15-jarig bestaan hebben wij Serious Games mogen ontwikkelen en uitvoeren over onder andere de volgende onderwerpen:

•    Leiderschap: verbinden, overzicht, inspireren en het beste uit uw mensen halen
•    Proactief verkopen/sales: kom meer te weten van uw klant en adviseer
•    Communicatie: diverse gesprekstechnieken, luisteren, eenduidig communiceren
•    Kennisoverdracht: verrijk uw inzicht in een bepaalde business

Op een innovatieve, creatieve en interactieve manier leren deelnemers waardevolle inzichten. Ook voor Serious Gaming geldt dat onze games aan te passen zijn naar uw specifieke vraagstuk en/of branche. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden of een maatwerk offerte. Ook een game in een andere taal is mogelijk.

Waarom Business Games?

Vanuit deze gedachte organiseren wij interactieve Live Business Games voor communicatie- en leertrajecten, employer branding, proces- en verandermanagement en teambuilding.
Wij geloven dat mensen de drijvende kracht zijn van succesvolle organisaties. Wij geloven echter niet in trainingen waarbij éénrichtingsverkeer de basis vormt. Door middel van interactie, samenwerking en het direct ervaren van do’s en don’ts in een energieke live simulatie prikkelen wij mensen om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Dat geeft ons (en de deelnemers) energie!
Ruim 15 jaar ervaring
Professionele begeleiding
Unieke concepten
Op maat voor uw bedrijf
300+ bedrijven als referentie

The Connection

Datakwaliteit en informatieoverdracht

In deze Serious Game ervaren de deelnemers waarom een goede informatieoverdracht en de juiste kwalitatieve data zo belangrijk zijn. Hierbij komen de samenwerking tussen afdelingen en onderlinge afhankelijkheid ruimschoots aan bod. Wat is er nodig om samen het einddoel te halen?
Datakwaliteit Game »

The Banker

Banking Game

Wat komt er kijken bij het runnen van een bedrijf, in dit geval een bank? Deelnemers ervaren het aan den lijve tijdens de Business Game The Banker. Schatten ze de risico’s juist in voordat ze een deal sluiten? En wie behaalt de meeste winst en wint deze Serious Game?
Banking Game »

The Marketeer

Sales and Marketing game

Samenwerken met uw klanten en er beiden beter van worden. Dat is het uitgangspunt van onze sales & marketing game ‘Sales targets’. Hoe creëert u een win-win-win situatie waar alle partijen van profiteren? Dit Serious Gaming model is in meerdere thema’s beschikbaar.
Sales & Marketing Game »

Neem contact op

Vraag direct meer informatie aan voor een Serious Game voor uw bedrijf!

Neem contact op