SG home

Serious Gaming: games voor het trainen van kennis en vaardigheden

Serious Gaming zet u in wanneer u specifieke kennis en vaardigheden van uw medewerkers wil trainen. Ervaren door te doen, dat is hierbij het uitgangspunt. In ons 18-jarig bestaan hebben wij Serious Games mogen ontwikkelen en uitvoeren over onder andere de volgende onderwerpen:

•    Leiderschap: verbinden, overzicht, inspireren en het beste uit uw mensen halen
•    Proactief verkopen/sales: kom meer te weten van uw klant en adviseer
•    Communicatie: diverse gesprekstechnieken, luisteren, eenduidig communiceren
•    Kennisoverdracht: verrijk uw inzicht in een bepaalde business

Op een innovatieve, creatieve en interactieve manier leren deelnemers waardevolle inzichten. Ook voor Serious Gaming geldt dat onze games aan te passen zijn naar uw specifieke vraagstuk en/of branche. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden of om een maatwerk offerte. Ook een game in een andere taal is mogelijk.

Waarom Business Games?

Vanuit deze gedachte organiseren wij interactieve Live Business Games voor communicatie- en leertrajecten, employer branding, proces- en verandermanagement en teambuilding.
Wij geloven dat mensen de drijvende kracht zijn van succesvolle organisaties. Wij geloven echter niet in trainingen waarbij eenrichtingsverkeer de basis vormt. Door middel van interactie, samenwerking en het direct ervaren van do’s en don’ts in een energieke live simulatie prikkelen wij mensen om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Dat geeft ons (en de deelnemers) energie!
Ruim 18 jaar ervaring
Professionele begeleiding
Unieke concepten
Op maat voor uw bedrijf
300+ bedrijven als referentie

The Connection

Datakwaliteit en informatieoverdracht

In deze Serious Game ervaren de deelnemers waarom een goede informatieoverdracht en de juiste kwalitatieve data zo belangrijk zijn. Hierbij komen de samenwerking tussen afdelingen en onderlinge afhankelijkheid ruimschoots aan bod. Wat is er nodig om samen het einddoel te halen?

The Connection »

The Banker

Banking Game

Wat komt er kijken bij het runnen van een bedrijf, in dit geval een bank? Deelnemers ervaren het aan den lijve tijdens de Business Game The Banker. Schatten ze de risico’s juist in voordat ze een deal sluiten? En wie behaalt de meeste winst en wint deze Serious Game?

The Banker »

The Upcoming City Builders

Safety & Compliance  game

Dompel jouw team onder in de wereld van het vastgoed. Ieder team vertegenwoordigt een aannemersbedrijf dat gevraagd is om een groeiende stad uit de grond te stampen in een tropisch gebied. Infrastructuur en gebouwen, alle voorzieningen moeten er in rap tempo komen! Ze kunnen tenders winnen door snel en vernieuwend te handelen. Maar… lukt dit zonder overtredingen te maken op de geldende wet- en regelgeving? En houden ze zich tijdens de bouw wel aan de strenge veiligheidseisen?

Het loslaten of flexibel hanteren van de regels kan zowel leiden tot reputatie- als financiële schade. Wie trekt er aan het langste eind?

The Upcoming City Builders »

The Agile Game

Agile & Scrum game

Ready? Set. Go! In drie spannende sprints bouwen de teams hun eigen Holiday Resort. In deze zinderende game komen niet alleen de twaalf principes uit het Agile Manifest aan bod, maar ook het Scrum Framework. Wie weet er de juiste prioriteiten te stellen en flexibel te blijven? Wie heeft het beste ontwerp en de creatiefste inrichting? En welk team houdt de behoefte van de klant goed in het oog en stelt de juiste vragen? Dát team is ready for Agile.

The Agile Game »

Neem contact op

Vraag direct meer informatie aan voor een Serious Game voor uw bedrijf!

Neem contact op