The Connection

Datakwaliteit en Informatieoverdracht

Waarom is een goede informatieoverdracht zo belangrijk voor een goede samenwerking? In deze datakwaliteit game ervaren de deelnemers wat er komt kijken bij kwalitatieve data. Het belang van juiste data, samenwerking tussen afdelingen en onderlinge afhankelijkheid zijn de belangrijkste thema’s.

De deelnemers vertegenwoordigen met hun team een regio binnen een land. Samen leggen ze het wegennetwerk aan in dit land. Ze zijn verantwoordelijk voor de aanleg binnen hun eigen regio, maar ze moeten ook zorgen dat het één wegennetwerk wordt. Het netwerk wordt aangelegd op basis van beschikbare data. Maar wat als deze data incorrect blijkt?

Actie, energie en fun

Deze unieke game zit vol actie, energie en fun. Het wegennetwerk dient als duidelijke en sprekende metafoor. Tekortkomingen in data en samenwerking zijn direct zichtbaar en resulteren uiteindelijk in slechte resultaten op het gebied van geld, kwaliteit en klantentevredenheid. The Connection is een waardevolle game waarbij deelnemers leren wat het betekent om onderling van elkaar afhankelijk te zijn en waarom het zo belangrijk is dat iedereen zijn eigen werk met zorg doet. Op deze manier kunnen ook anderen vooruit en kan het gezamenlijke einddoel worden bereikt. Als iedereen hier letterlijk een steentje aan bijdraagt, is het wegennetwerk aanleggen een eenvoudig te realiseren doel.

Wilt u graag werken aan het verbinden van uw mensen en het beste uit samenwerking halen? Business Games gaat graag met u om de tafel om een geschikte Serious Game samen te stellen. Dat kan één van onze bewezen succesvolle modellen zijn of een op maat samengestelde game. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden of een vrijblijvende offerte!

serious game datakwaliteit← Sales & Marketing Game                                            Banking Game   →

Maatwerk Serious Games

Voor elk trainingsdoel hebben wij een aantal beproefde en interactieve spelmodellen ontwikkeld. Ook ontwikkelen wij regelmatig maatwerk Serious Games. Dit kan op twee manieren. Enerzijds door het invoegen van uw content in onze bestaande modellen. Anderzijds blijven wij ook steeds in beweging door unieke maatwerk concepten te ontwikkelen die perfect aansluiten bij uw processen. Volledig afgestemd op uw wensen en uw leerdoelen! Zie hieronder enkele voorbeelden van maatwerk concepten die wij voor onze klanten hebben ontwikkeld.