Sales & Marketing Game

The Marketeer

Samenwerken met uw klanten en er beiden beter van worden. Dat is het uitgangspunt van onze sales & marketing game ‘The marketeer’. Gedurende deze Serious Game komt u erachter dat u betere resultaten behaalt indien u met uw klanten open kaart speelt, elkaar vertrouwt en goede afspraken maakt. Een langetermijnvisie loont.

Win-win-win situatie

Onze sales Business Game is gebaseerd op ons unieke LIB driehoekmodel®. In dit model hebben drie verschillende partijen elkaar nodig om hun doelen te bereiken: deelnemers vertegenwoordigen leveranciers, producenten en afnemers. Hierdoor bekijken ze de markt eens van een andere kant en zien ze andere mogelijkheden om elkaar te helpen doelen te bereiken. In plaats van bij iedere onderhandeling het onderste uit de kan te willen halen, kunnen ze een win-win-win situatie creëren waar alle partijen van profiteren.

Verschillende thema’s

Deze game is beschikbaar in verschillende thema’s, zoals voetbal, beurs en dierentuin. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om het spelmodel te ‘vullen’ met uw eigen markt en zo een maatwerk game te creëren. Vraag ons hiervoor gerust naar de mogelijkheden. Samen met u denken we graag mee over de juiste invulling van uw game en welk model het beste aansluit bij het behalen van uw eigen interne doel. Voor voorbeelden van wat wij al voor andere bedrijven hebben kunnen betekenen, kunt u onze maatwerk casussen hieronder bekijken.

serious game marketing & sales

← Banking Game                                       Datakwaliteit & Informatieoverdracht →

Maatwerk Serious Games

Voor elk trainingsdoel hebben wij een aantal beproefde en interactieve spelmodellen ontwikkeld. Ook ontwikkelen wij regelmatig maatwerk Serious Games. Dit kan op twee manieren. Enerzijds door het invoegen van uw content in onze bestaande modellen. Anderzijds blijven wij ook steeds in beweging door unieke maatwerk concepten te ontwikkelen die perfect aansluiten bij uw processen. Volledig afgestemd op uw wensen en uw leerdoelen! Zie hieronder enkele voorbeelden van maatwerk concepten die wij voor onze klanten hebben ontwikkeld.