Efteling Game

Steek je nek uit voor het team!

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand… wie heeft het beste team van het land? In deze betoverende business game bouwt u in teamverband de Efteling op. Het doel is om zoveel mogelijk gasten het park te laten bezoeken. U vertegenwoordigt per team de verschillende rijken van de Efteling. Ieder rijk moet uniek zijn. Weet uw team onderscheidend te zijn in de aanpak zonder daarbij het algemene belang van het park uit het oog te verliezen? Wie heeft zijn zaakjes goed op de rit en welk team laat het schip schommelen?

Ontdek de Wereld vol Wonderen met een bezoek aan het park. Beleef een onvergetelijke dag in het oudste en grootste attractiepark van Nederland.  Een zinderende rit in de achtbaan kan natuurlijk niet uitblijven! In deze interactieve en strategische teamtraining komt de ware aard van uw collega’s naar boven. Bent u klaar voor deze uitdaging? Wij nodigen u uit om in te stappen in deze interactieve droomvlucht.

Efteling_sfeer3
De Efteling Business Game is mogelijk als totaalprogramma, maar kan ook uitstekend ingepast worden als programmaonderdeel van uw vergadering of evenement. Het programma is ook Engelstalig beschikbaar, andere talen op aanvraag.

Inbegrepen bij dit arrangement:

12:00 – 12:45 Welkomstlunch
12:45 – 15:00 Efteling Business Game
15:00 – 17:30 Vrije tijd in het park
17:30 – 19:00 Afsluitend diner in Het Wapen van Raveleijn

Businessgames neemt u mee naar de Wereld vol Wonderen, de Efteling.
Van 20 tot 750 personen.

Graag meer informatie? Vul dan het onderstaande contactformulier in.

Uw naam*

Uw e-mail*

Telefoonnummer

Uw bericht

Andere teambuilding games