Food For Thought

De Business Game die smaakt naar meer!

In ‘Food For Thought’ kruipen de deelnemers in de huid van de culinaire crew van een opkomend restaurant. Verdeeld over zes teams dienen zij het restaurant te voorzien van een indrukwekkende menukaart, samengesteld uit de meest heerlijke voor-, hoofd- en nagerechten. Onder toeziend oog van de chef-kok gaan de teams de strijd met elkaar aan om de lekkerste gerechten en de beste ingrediënten. Welk team weet te verrassen met spannende combinaties en bijzondere lekkernijen?

In deze zinderende strijd zijn enkel de beste ingrediënten goed genoeg voor de teams! Echter, om ingrediënten in te kopen, dienen de teams in het bezit te zijn van drie betaalmiddelen die zijn verdeeld over de team. Om de juiste middelen te bemachtigen, zullen de teams met elkaar moeten overleggen, samenwerken en onderhandelen. Kortom, om hun doelen te bereiken, hebben ze elkaar nodig.

Aan tafel!

Na de game is iedereen welkom om een kijkje in de keuken van de Kookmeesters te nemen. Belangstellenden kunnen zelfs aanschuiven in de rol van souschef. Gedurende de game heeft de kok over de schouders van de teams meegekeken en nu laat hij zich door de gerechten van de teams inspireren voor het diner. Een unieke game die ook nog eens afgesloten wordt met een uniek diner.

Herkenbaar? Haute Cuisine als metafoor.

Ook binnen een bedrijf werken verschillende teams samen aan een gemeenschappelijk bedrijfsdoel. Natuurlijk heeft ieder team ook zijn eigen targets. Dat kan tot onderlinge frictie leiden, omdat zowel het gezamenlijke doel als de targets gehaald moeten worden. Met ‘Food For Thought’ als metafoor (verschillende teams, één menukaart als einddoel en ieder zijn eigen gerechten), ervaren deelnemers dat samenwerken iets heel anders is dan ‘samen werken’. Bij de evaluatie van deze Teambuilding Game kunnen wij, indien gewenst, dieper ingaan op de door u gestelde doelen en een duidelijke link maken met uw praktijk.

Haal de meest creatieve kant uit uw medewerkers naar boven tijdens deze Teambuilding Game. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Ook maatwerk is mogelijk.

Food for Thought is een leuke en interactieve live game. In deze game komt iedereen met elkaar in contact en hebben de teams elkaar nodig om hun doelen te bereiken. Daarnaast zit er natuurlijk ook een leuk competitief en sales element in en wordt de middag/avond afgesloten met een heerlijk diner. Al naar gelang de wensen, kunnen de deelnemers de chef hiermee assisteren (en iets van hem leren).
Wij spelen deze culinaire business game altijd in de mooie kookstudio van Kookmeesters in Utrecht of bij Landgoed Babberich in Arnhem.
van 5 tot 100 deelnemers (meer deelnemers in overleg i.v.m. de locatie)
We hebben met ons team een ontzettend leuke en leerzame middag gehad. In kleine teams werden we uitgedaagd om zowel samen te werken als de competitie met elkaar aan te gaan. Het resultaat, ons eigen menu, werd vervolgens samen met de professionele chefkok bereid. Een mooie afsluiting van een gezellige dag!
Recensie Belastingdienst

Graag meer informatie? Vul dan het onderstaande contactformulier in.

Uw naam*

Uw e-mail*

Telefoonnummer

Uw bericht

Andere teambuilding games