Hoogvliegers

The sky is the limit!

Als bedrijf kunt u niet leven van de wind. Het onderhouden van goede klantrelaties is dan ook van groot belang voor het binnenhalen van mooie opdrachten. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk om de interne bedrijfsprocessen op orde te hebben zodat u de klant snel kunt voorzien. In deze zinderende Business Game gaan jullie de strijd met elkaar aan om de concurrentie de wind uit de zeilen te nemen. Wie verkoopt de klant de beste producten én levert ook nog op tijd? Wie durft hoog spel te spelen? Ga de uitdaging aan om als team te worden gekroond tot de hoogvliegers van de dag!

Hoogvliegers is een interactieve Teambuilding Game waarin deelnemers op intelligente en humoristische wijze met elkaar zaken gaan doen. We verdelen de groep in klantenteams en teams van leveranciers die prachtige vliegers leveren. De klantenteams gaan meedoen aan de vliegerkampioenschappen, ‘Flying high’ genaamd. Uiteraard willen zij deze kampioenschappen winnen! Aan de leveranciers de taak om letterlijk de mooiste en beste vliegers en -onderdelen te verkopen aan deze klanten.

Wie heeft de mooiste vlieger (verkocht)?

De wensen van de klantenteams zijn verschillend. Spelen de leveranciers hierop in of waaien ze met alle winden mee? En kijken ze wel vooruit? Sommige producten hebben namelijk een lange levertijd en belofte maakt schuld. Maar… de teams hebben ook overlappende wensen. Zoeken ze hiervoor de samenwerking op? Uiteindelijk zijn er twee winnende teams: de leverancier die het meeste geld heeft verdiend en het klantenteam met de mooiste vliegeronderdelen. De ontworpen vliegers zetten de teams gezamenlijk echt in elkaar én laten ze op. Hoogvliegers!

Gaat deze vlieger voor jullie op?
Business Games staat garant voor een markante mix van teambuilding, teamtraining en fun. De unieke en ludieke spelmodellen zetten een dynamische context neer, waarin deelnemers onderling afhankelijk zijn om hun doelen te bereiken. Vertrouwen, grensoverschrijdend denken, heldere communicatie en een resultaatgerichte houding zijn essentieel om de game goed te doorlopen. Gaat deze vlieger op voor jullie team? Vraag ons vrijblijvend om een maatwerk offerte.

Hoogvliegers is mogelijk als totaalprogramma maar kan ook uitstekend als programmaonderdeel van uw vergadering, werkoverleg of kick off event. We sluiten de dag af met een borrel op het strand.
Bij mooi zomerachtig weer spelen we de game op het strand of een buitenlocatie. Bij slecht weer wijken we uit naar diverse binnenlocaties.
Van 6 tot 1000 deelnemers

Graag meer informatie? Vul dan het onderstaande contactformulier in.

Uw naam*

Uw e-mail*

Telefoonnummer

Uw bericht

Andere teambuilding games