Host The Olympics

De Olympische Spelen komen weer in zicht. Aan uw team de taak om Japan klaar te stomen voor dit wereldse evenement. Lukt het jullie team om alle benodigde faciliteiten op tijd in te kopen en op te bouwen? In welke area zullen de belangrijkste wedstrijden plaatsvinden? Wie vindt er zijn innerlijke Olympische vlam en weet deze door te geven aan de rest?

Met de Olympische Spelen in Japan als metafoor (verschillende area’s, één land, één doel) ervaren deelnemers dat eenheid voelen en vormen binnen een groep essentieel is. Samenwerken vraagt om vertrouwen, openheid, grensoverschrijdend denken en een integere afweging tussen het eigen belang en het gemeenschappelijke belang.

Stoom de Olympische steden op tijd klaar voor de Spelen

‘Host The Olympics’ is een interactieve teamtraining waarin deelnemers op intelligente en humoristische wijze met elkaar de voorbereidingen op de Olympische Spelen van 2021 gaan verwezenlijken. Verdeeld over verschillende area’s vormen de deelnemers de organisatie en hebben zij de taak om het land klaar te stomen voor de Olympische Spelen. Dit doen ze door de beste faciliteiten aan te schaffen voor hun area (stadions, hotels, bussen, etc.). Welke team is op het einde van de game om door een ringetje te halen?

Ga de uitdaging aan om uw area tot de allerbeste te maken met de beste faciliteiten en de mooiste stadions, maar vergeet niet dat u ook het land vertegenwoordigt. Bent u bereid om door toenemende tijdsdruk uw eigen doelen opzij te zetten voor het algemeen belang?

Deze Business Game staat garant voor een markante mix van teambuilding, teamtraining en fun. De unieke en ludieke spelmodellen zetten een dynamische context neer, waarin deelnemers onderling afhankelijk zijn om hun doelen te bereiken. Onderling vertrouwen, grensoverschrijdend denken, heldere communicatie en een resultaatgerichte houding zijn essentieel om de Game goed te doorlopen. Does your team have what it takes?

Host the Olympics is mogelijk als totaalprogramma maar kan ook uitstekend als programmaonderdeel van uw vergadering, werkoverleg of kick off event.
Host the Olympics kan op iedere locatie worden georganiseerd. Wij helpen u graag om een inspirerende locatie te vinden. Het is ook mogelijk om deze game op eigen vergaderlocatie of kantoor te organiseren.
van 5 tot 2500 deelnemers

Graag meer informatie? Vul dan het onderstaande contactformulier in.

Uw naam*

Uw e-mail*

Telefoonnummer

Uw bericht

Andere teambuilding games