Racing To The Top

De race naar de top

Maak van uw team een geoliede machine! In de ‘Racing To The Top’ game verdelen wij uw medewerkers in  raceteams, mediapartijen en landen. Ieder team heeft zijn eigen doel. Als echte top coureurs worden de teams uitgedaagd snel te schakelen, gecontroleerd bij te sturen en bovendien vol gas vooruit te gaan! Alleen wanneer iedere schakel uit het team goed samenwerkt en kennis deelt, maken de teams kans om als eerste over de finish te komen.

In deze game staat de Formule 1 metafoor voor samenwerking, assertiviteit en communicatievaardigheden. De race teams proberen een crew van top coureurs samen te stellen terwijl de mediapartijen en landen zoveel mogelijk geld proberen te verdienen. Ieder team op haar eigen manier. Zonder coureurs geen race, maar zonder media-aandacht geen publiek.

Durven de deelnemers snel beslissingen te maken en zorgen ze dat iedereen aan boord is? Of is er miscommunicatie en vliegen zij uit de bocht? De game staat garant voor een interactieve beleving met een hoop leermomenten en daarnaast veel plezier.

Speel nu ‘Racing To The Top’ en beleef het zelf!

Racing To The Top is mogelijk als totaalprogramma maar kan ook uitstekend als programmaonderdeel van uw vergadering, werkoverleg of kick off event.
‘Racing To The Top’ kunnen wij op bijna elke locatie voor u organiseren. Indien gewenst verzorgen wij, buiten de business game, ook graag de organisatie van de locatie en catering.

Het is ook mogelijk de Teambuilding Game op uw eigen locatie te organiseren. Bijvoorbeeld op kantoor, maar ook op een door u gereserveerde (vergader)locatie.

Van 8 tot 500 deelnemers

Vul het onderstaande contactformulier in voor meer informatie over deze Business Game.

Uw naam*

Uw e-mail*

Telefoonnummer

Uw bericht

Andere teambuilding games.