Zaken Doe Je Zoo

Dirigeer de dierentuin!

Altijd al willen weten hoe dierentuinen de juiste mix van indrukwekkende dieren weten te bemachtigen? In de zakelijke wereld van ‘Zaken Doe Je Zoo’ komt u erachter! Kruip in de huid van dierentuinmanagers, mediabureaus en safariparken en ondervindt zelf waar deze partijen in het dagelijkse leven mee te maken hebben. Door middel van onderhandelingen, samenwerking en een gezonde concurrentiestrijd gaan de teams de uitdaging aan om hun doelen te bereiken en natuurlijk te winnen! Tijdens deze Teambuilding Game legt u de directe link naar de praktijk, vergezeld met de nodige humor.

Herkenbaar? De dierentuin als metafoor!

Bedrijven en klanten hebben elkaar nodig, net als dat dierentuinmanagers, mediabureaus en safariparken elkaar nodig hebben. Een win-win situatie creëren is het uitgangspunt. Alle partijen moeten er beter van worden. Met de dierentuin als metafoor ervaren de deelnemers dat het opzetten van een goede klantrelatie draait om samenwerken. Elkaar vertrouwen, open kaart spelen en goede afspraken maken vormen hierbij de basis. Fun staat voorop tijdens deze Teambuilding Game, maar een kleine wijze les is mooi meegenomen toch?

Wilt u alle neuzen dezelfde kant op, van de eigenwijze stokstaartjes binnen uw bedrijf tot de gevoelige kameleons, zodat zelfs de leeuw en de hyena samen door een deur kunnen? Denk dan eens aan ‘Zaken Doe Je Zoo’. Bij de evaluatie van deze Teambuilding Game kunnen wij, indien u dat wenst, dieper ingaan op de door u gestelde doelen en een duidelijke link maken met uw praktijk. We kunnen deze Teambuilding Game naar wens aanpassen zodat hij optimaal aansluit bij uw bedrijf en uw medewerkers. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden of een maatwerk offerte. Of bekijk onze voorbeelden en zie hoe andere bedrijven het ervaren hebben!

De ‘Zaken doe je Zoo’ Business Game is mogelijk als totaalprogramma maar kan ook uitstekend als programmaonderdeel van uw vergadering, werkoverleg of kick off event.
‘Zaken doe je Zoo’ kan in iedere dierentuin worden georganiseerd. Wij verzorgen naast de game ook graag de organisatie van de locatie en catering voor u.

Zaken doe je Zoo is mogelijk in:
• Ouwehands Dierenpark, Rhenen
• Artis Zoo, Amsterdam
• Burgers Zoo, Arnhem
• Dolfinarium, Harderwijk
• GaiaZOO, Kerkrade
• Noorder Dierenpark, Emmen
• Dierenpark Amersfoort
• Diergaarde Blijdorp, Rotterdam
• Safaripark Beekse Bergen, Hilvarenbeek
• Avifauna, Alpen a/d Rijn
• Antwerpen Zoo
• Eigen Locatie

Het is ook mogelijk de Teambuilding Game op uw eigen locatie te organiseren. Bijvoorbeeld op kantoor, maar ook op een door u gereserveerde (vergader)locatie.

Van 8 tot 1000 deelnemers
De Businessgame ’Zaken doe je Zoo’ leverde onze afdeling een geslaagde middag met plezier, vaart en energie op. De organisatie was dik voor mekaar, de begeleiding prima en de locatie van alle gemakken voorzien en passend bij de game. Al met al een prima mix tussen spel, leerelement en ontspanning.
Recensie Gemeente Bunnik

Graag meer informatie? Vul dan het onderstaande contactformulier in.

Uw naam*

Uw e-mail*

Telefoonnummer

Uw bericht

Andere teambuilding games