Virtual Games: voor het bouwen van sterke online teams.

We hebben onze interactieve, leuke en energieke games ook in online varianten. Op deze manier leren u en uw collega’s om (online) effectief te communiceren en om ook offline samen te werken als een team.

Onze virtuele games zijn geschikt voor:

  • Samenwerking: Ervaar en leer hoe krachtig samenwerking is, zelfs als een team niet fysiek samen is.
  • Communicatie: Ervaar de voordelen van écht luisteren en het betrekken van anderen. Leer daarnaast om onder druk te werken in een voortdurend veranderde omgeving.
  • Beslissen: De voordelen ervaren van inclusieve besluitvorming.
  • Respect en diversiteit: Leer hoe je bewuster kunt zijn van onderlinge verschillen en dat je eerste indrukken niet altijd de juiste zijn.

Onze games kunnen worden aangepast aan uw wensen. Is die wens een combinatie tussen live en online? Zie dan onze hybride games. Of vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Waarom virtuele games bij Businessgames?

Vanuit deze gedachte organiseren we interactieve online Business Games op het gebied van communicatie, strategie en teambuilding.
Wij geloven dat mensen de drijvende kracht zijn voor succesvolle organisaties. We geloven echter niet in trainingen waarin deelnemers alleen maar luisteren en informatie opnemen. Bij Businessgames stimuleren we mensen om het beste uit henzelf én anderen te halen door middel van interactie, samenwerking en een flinke dosis plezier in een energieke online omgeving. Dit geeft ons (en de deelnemers) veel energie!
Meer dan 18 jaar ervaring
Professionele begeleiding
Unieke concepten
Maatwerk, zodat de game aansluit bij uw bedrijf
Referenties van meer dan 300 organisaties

Online Olympics

Communicatie / Besluitvorming / Teambuilding

De deelnemers gaan de competitie aan in de Online Olympics. In deze virtual game komen ze veel verschillende nieuwe disciplines tegen die ze in teamverband gaan tackelen.

Communicatie en samenwerking zijn hierbij van groot belang. Maar kunnen de teams zich aanpassen aan de complexiteit van een virtuele werkomgeving en de gewenste resultaten behalen?

Online Olympics »

Detect & Connect

Teambuilding / Oplettendheid / Besluitvorming

Er heeft een mysterieuze misdaad plaatsgevonden en alle hulp is nodig om het op te lossen!
Als echte detectives zul jij samen met je team aanwijzingen moeten doorzoeken om onder andere de moordenaar, het moordwapen en de locatie te ontdekken. Kun jij de draad van intriges ontrafelen?

Detect & Connect  »

Happiness Around The World

Teambuilding / Tradities en Culturen / Celebration

De deelnemers reizen in online teams de wereld rond om verschillende tradities en culturen te verkennen en om zoveel mogelijk geluk te creëren en te delen in dit energieke, interactieve spel.

Happiness Around The World »

The Difference Game

Percepties / Tolerantie / Communicatie

Een onderlinge samenwerking tussen Business Games en het DCU Centre of Excellence for Diversity and Inclusion.

Nieuwe beschavingen hebben elkaar nodig om hun eigen wereld te vergroten. Gaan de teams de samenwerking aan? Doen zij daarbij  aannames? Deze training geeft deelnemers de mogelijkheid om te begrijpen dat dingen niet altijd zijn zoals ze zich voordoen.

The Difference Game »

Bekijk Hybride GamesBekijk Hybride Games

Toch weer behoefte aan een live meeting? Neem een kijkje bij onze hybride games.