Detect & Connect

Wat kun je verwachten?

Er heeft zich een mysterieuze misdaad voorgedaan en alle hulp is nodig om het op te lossen!
Het aangaan en verdiepen van relaties in een online gelegen omgeving is niet eenvoudig. Maar in de Detect & Connect game gaan jullie als echte detectives aanwijzingen zoeken om de moordenaar, het moordwapen en de locatie te ontdekken. Kun jij – samen met je teamgenoten – het mysterie ontrafelen?

Spelopzet

Pre-game
De hele groep wordt opgesplitst in teams van 5-6 deelnemers. Elk team ontvangt een uitnodigingsbrief via e-mail met instructies en een link om deel te nemen aan de vergadering op gameday.
Detect & Connect: Murder Mystery Briefing
Alle deelnemers komen samen in een online meeting. De spelbegeleider heet de deelnemers welkom en vat het doel en de missie van de Detect & Connect-game samen en hoe we ons logistiek organiseren.
Detect & Connect: verzamelen van code breaks
Deelnemers gaan vervolgens per team in een aparte breakout room. Samen voltooien teams uitdagingen die door Inspector Lucy de Chatbot zijn gegeven om binnen de beschikbare tijd maximale code breaks te verdienen. Teams zullen constant in contact staan ​​met een live facilitator, die hen gedurende de hele tijd zal ondersteunen.
Detect & Connect: het moordmysterie oplossen
Met de verkregen Code Breaks zijn aanwijzingen over de zaak onthuld. De rechercheurs gaan naar hun Murder Mystery Miro-bord om te proberen de misdaad op te lossen. Ze moeten het volgende ontrafelen: de moordenaar, het slachtoffer, de locatie van de moord, het moordwapen, de laatste ontmoeting van het slachtoffer, de gehackte afdeling en tot slot het motief.
Detect & Connect: onderzoeksrapport
Teams verzamelen zich weer in het hoofdgesprek. Tijdens de beoordeling van het onderzoeksrapport delen we beelden van de game en input van de rechercheurs. Aan het einde van het spel wordt een elite-detective-team als winnaar gekozen!

Learnings & Maatwerk

-Alle uitdagingen zijn ontworpen om een leuke en interactieve dag te hebben, maar ook om belangrijke vaardigheden te versterken die bij werken op afstand om de hoek komen kijken. Hierbij kunt u denken aan effectieve communicatie en probleemoplossend vermogen.-Teams leren om besluitvaardiger te worden, te multitasken én om beter onder druk te werken.-De verschillende uitdagingen kunnen uiteraard volledig worden aangepast naar uw wensen, leerdoelen en bedrijfsmerk. Deze virtual game is geschikt voor 8 tot 500 medewerkers per sessie. Wilt u uw team deze unieke game laten ervaren? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

← The Online Olympics Game                                      Happiness Around The World→