Happiness Around The World

Wat kun je verwachten?

Onder leiding van Charlie de Chatbot en een live facilitator werken de teams samen om uitdagingen te voltooien en om gelukspunten te verdienen. Nadat de teams zich hebben voorbereid op de reis, leren ze over verschillende tradities via opdrachten die hun vaardigheden op het gebied van werken op afstand op de proef stellen. Communicatie en samenwerking staan centraal, maar welk team kan in de beschikbare tijd de meeste gelukspunten verdienen?

Spelopzet

De hele groep wordt opgesplitst in teams van 5-6 deelnemers. Elk team ontvangt een uitnodigingsbrief via e-mail met instructies en een link om mee te doen op gamedag.

• Inpakken en aankleden voor de reis
Alle deelnemers komen samen in een online meeting. De facilitator verwelkomt de deelnemers, vat het doel en de missie van het spel samen en legt uit hoe de game logistiek gezien verloopt.
• Reis rond de wereld en voltooi uitdagingen
Deelnemers gaan per team in aparte break-out rooms of online meetings. Chatbot Charlie neemt de teams mee op reis om tradities over de hele wereld te ontdekken, uitdagingen en opdrachten te voltooien én om zoveel mogelijk geluk te creëren in de beschikbare tijd.
De teams staan voortdurend in contact met hun coach, die hen gedurende de hele game zal ondersteunen en begeleiden. Dit kan via WhatsApp, Chat of via e-mail.
• Prijsuitreiking en Medailleceremonie
Teams verzamelen zich weer in de plenaire online meeting. Tijdens de prijsuitreiking delen we beelden van het spel, worden de gelukspunten geteld en worden er uiteraard medailles toegekend aan de winnaars!

Optioneel

• Alle uitdagingen zijn bedoeld om fun te creëren en om belangrijke vaardigheden op het gebied van werken op afstand te versterken. Hierbij kunt u denken aan het verbeteren van effectieve communicatie en van het probleemoplossend vermogen.
• Teams leren meer over besluitvorming, multitasken en werken onder druk.
• Uitdagingen kunnen worden aangepast aan en gepersonaliseerd naar uw bedrijfsmerk en doelstellingen.

Tot 600 medewerkers per sessie. Wilt u dat uw team deze unieke ervaring ook deelt? Neem dan contact met ons op. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

← Online Olympics                                      The Detect & Connect Game→