Online Olympics

Wat kun je verwachten?

De deelnemers gaan de competitie aan in de Online Olympics. In deze virtual game komen ze veel verschillende nieuwe disciplines tegen die ze in teamverband gaan tackelen. De teams stippelen een strategie uit en communiceren onderling via een digitaal platform om zo de hoogste score te behalen. En dat onder grote tijdsdruk! Welk team komt als eerste over de finishlijn?

Spelopzet

De deelnemers zijn verdeeld over virtuele teams, die elk uit 4 tot 5 atleten bestaan. Hierbij heeft ieder team zijn eigen WhatsApp Coach.
– Tijdens de openingsceremonie creëert én presenteert ieder team zijn outfit en publiciteitsposter.
– Vervolgens kiezen de team, in willekeurige volgorde, 1 van de 12 (of minder) Olympische disciplines waaraan ze willen deelnemen. Hierbij kunt u denken aan: Digitale hindernisloop, Speed Typing, Bureau springconcours, Perfecte media-aandacht of s’ Werelds langste jureer compititie
– Deze sessie wordt afgesloten met een virtuele medaille-uitreiking waarbij de winnaars bekend worden gemaakt.

Learnings & Maatwerk

-Alle disciplines zijn ontworpen om een leuke en interactieve dag te hebben, maar ook om belangrijke vaardigheden te versterken die bij werken op afstand om de hoek komen kijken. Hierbij kunt u denken aan effectieve communicatie en probleemoplossend vermogen.
-Teams leren om besluitvaardiger te worden, te multitasken én om beter onder druk te werken.
-De verschillende disciplines kunnen uiteraard volledig worden aangepast naar uw wensen, leerdoelen en bedrijfsmerk.

Deze virtual game is geschikt voor 8 tot 250 medewerkers per sessie. Wilt u uw team deze unieke game laten ervaren? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

← The Difference Game                                      Happiness Around The World→